Go to Top

Курс по Начална компютърна грамотност

Предназначен за абсолютно начинаещи

 • Курсът по „Начална компютърна грамотност“ включва изучаване на:

  • MS Windows;
  • Internet;
  • MS Word;
  • MS Excel;
  • MS PowerPoint;

  По време на обучението по MS Windows, курсистите ще бъдат запознати с операционната система. Ще създават папки, където ще съхраняват файлове, ще се научат да инсталират програми и да ги деинсталират правилно. Ще се разгледа менюто “Control Panel“. Обект на курса ще бъдат също File Explorer, бързи клавишни комбинации и още.

  Internet: В часовете заложени за Internet курсистите ще започнат да се ориентират по-лесно в Интернет средата, работа с браузъри, създаване на поща и още.

  MS Word е текстообработваща програма. Курсът по MS Word ще придаде умения на курсистите за писане и форматиране на текстове, откриване на грешки в текста, създаване на таблици и диаграми, принтиране.

  MS Excel е широкоразпространена изчислителна програма. Обучението по MS Excel запознава слушателите с възможните аритметични действия, финансови функции, диаграми и тяхното модифициране. Обучението е съпътствано с множество упражнения и интересни примери.

  MS PowerPoint е програма за изработване на презентации. Възможностите на програмата ще ви позволят лесно да създадете своя интересна и атрактивна презентация. По време на курса вие ще се научите да  вмъквате в тях таблици, графики, диаграми, анимации, музика, както и много други ефекти и хипервръзки.

  За кого е предназначен курсът:

  Курсът е предназначен за абсолютно начинаещи.

  Лектор на курса:

  Людмила Асенова, Таня Вълкова, Танка Латовска, Калина Барух. Повече информация – тук.

  Ползване на служебен лаптоп:

  За всички курсисти са осигурени компютри.

  Мащаб на групата по начална компютърна грамотност:

  Обучението се провежда в малка ( бутикова ) група, ограничена до 7-м участника, с цел много повече индивидуално внимание на лектора към курсистите по време на практическите упражнения.

  Издаване на сертификат:

  В последния ден от обучението курсистите държат тест. На всеки успешно положил теста му се издава сертификат на място в администрацията всеки петък. 

 • График на курс по „Начална компютърна грамотност“:

   

  Продължителност на обучението  – 45 учебни часа

  Следващите начални дати са:     

  30-ти май 2020г. (съботно-неделна форма на обучение от 08:15-10:15 часа, което са 3 учебни часа с включена почивка). Занятията, ще се провеждат всяка събота и неделя.  Край на курса: 18-ти юли 2020г.

  30-ти май 2020г. (съботно-неделна форма на обучение от 14:00-16:00 часа, което са 3 учебни часа с включена почивка). Занятията, ще се провеждат всяка събота и неделя. Край на курса: 18-ти юли 2020г.

   

  Цена и заплащане на курса:

  Цена = 229 лева

   

 • Записване за курс по „Начална компютърна грамотност“:

  Форма на обучение:

  Вариант на обучение:

  От къде научихте за нас:

  Допълнителни условия:

  • Записването се извършва предварително на място в образователния център или по банков път. При заплащане по банков път, моля погледнете банковата сметка по-долу.
  • За всеки курсист е осигурен компютър. Позволено е на тези курсисти, които желаят да се обучават на свой компютър да го носят в учебния център. За нуждите на курса залата е оборудвана с мултимедиен проектор.
  • Предоставят се учебни материали на всеки курсист в първия ден от обучението (безплатно).
  • Курсистите носят със себе си задължително – тетрадка и химикал. Желателно e курсистите да бъдат в учебния  център поне 10 минути преди започване на занятието.
  • В края на курса се държи тест, минаването на който е основание за издаване на Сертификат.
  • Бонус: При записване на следващ курс в образователен център „Progress” курсиста ползва 10% отстъпка.

  Записване по банков път:

  Номер на банкова сметка:
  IBAN:BG49CECB979010E2257300
  BIC:CECBBGSF
  Основание за плащане: компютърно обучение по  “Начална компютърна грамотност”.

  След като извършите превода е нужно да ни уведомите на email: [email protected]. Може да оставите данните на фирмата си в случай, че искате да ви се издаде фактура.

 • инж. Таня Вълкова

  Магистър специалност „Съобщителна техника“ – Технически университет – София.
  С дългогодишен стаж като преподавател и ръководител на катедра към „Висше училище по телекомуникации и пощи“ – София.
  Автор на учебник „Уплътнителни телефонни системи тип УТС-100“.
  С професионални познания и опит в разработката, оценката и управлението на проекти в областта на информационните и комуникационни технологии, придобити от работата и като ръководител на отдел „Проекти“ в държавната администрация и външен оценител на проектни предложения по ОП „Конкурентоспособност“.

  Интереси в областта на: Обучението и разработката на актуални учебни програми и свързаните с тях учебни материали с примери от практиката.

  Офис приложения: MS Word, MS Excel, MS PowerPoint, MS Project.


  Людмила Асенова

  ОКС Магистър инженер по електроника и автоматика от – Технически университет- София. Свидетелство за професионалноквалификационна степен от-СУ- София Над 10- годишен опит като преподавател по информационни технологии в държавни и частни учебни заведения. Опит в преподаване на различни възрастови групи.

  Офис приложения: MS Word, MS Excel, MS PowerPoint,

  Компютърна графика и дизайн: Adobe Photoshop, CorelDraw

Оставете ревю на курса

avatar

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

ВИЖ ПОВЕЧЕ