Go to Top

Курсове по „Програмиране с Java – Advanced“

“Програмиране с Java – Advanced”

Продължителност на обучението  – 100 учебни часа ( 3 месеца ).

Информация за курса по “Програмиране с Java – Advanced” – тук!

Следващите начални дати са:

17-ти септември 2018г. ( вечерна форма на обучение от 19:00 до 22:00 часа,  което са 4 учебни часа с 20 минути почивка ). Занятията, ще се провеждат всеки понеделник и сряда. Край на курса: 10-ти декември 2018г.

29-ти септември 2018г. (съботно-неделна  форма на обучение от 10:30 до 13:30 часа, което са 4 учебни часа с 20 минути почивка ). Часовете ще се провеждат всяка събота и неделя. Край на курса: 22-ри декември 2018г.

Допълнителни условия:

  •  Записването се извършва предварително на място в образователния център или по банков път. При заплащане по банков път, моля погледнете номера на сметката по-долу.
  •  Сумата на курса, може да се заплати разсрочено на три равни вноски по 285 лева. Първата вноска при записване, другите две вноски на всеки следващ месец от обучението.
  • Тези, които нямат възможност да ползват собствен лаптоп, трябва да заявят за това по email или телефон, за да им бъде осигурен служебен лаптоп/настолен компютър от центъра.
  • За нуждите на курса залата е оборудвана с мултимедиен проектор.
  • Предоставят се учебни материали на всеки курсист в първия ден от обучението  (безплатно).

Записване по банков път:
Номер на банкова сметка:
IBAN:BG49CECB979010E2257300
BIC:CECBBGSF
Основание за плащане: компютърно обучение по  “Програмиране с Java част II”

След, като извършите превода е нужно да ни уведомите на email:[email protected] Може да оставите данните на фирмата си в случай, че бихте искали да ви се издаде фактура.

Моля, ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. За контакти, натиснете – тук.