Go to Top

За нас

Компютърно образователен център „Progress“

Компютърно образователен център Progress е лидер по разнообразие от софтуерни обучения.

Провеждаме курсове за начинаещи и напреднали по:

– Програмиране
– Софтуерно тестване ; Автоматизирано тестване
– Киберсигурност
– DevOps
– Linux – системен администратор ; Linux Engineer ( ние сме approived training partner на Linux Professional Institute – Канада ).
– Web design
– Графичен дизайн
– CMS
– Бази данни
– Soft Skills

и още…

Мисия:

Главната ни цел е да Ви предоставим качествена образователна услуга, която да ви обогати със знания, които остават и след завършване на курса! Затова работим и с малки групи между 4 и 8 човека. Така всеки участник получава нужното внимание от преподавателя.

Преподавателски колектив:

Преподавателския колектив е съставен от изключителни хора с призвание да споделят своя опит и знания. Лекторите освен упражняваната преподавателска дейност, работят и като програмисти, дизайнери, системни администратори, софтуерни тестери, специалисти по бази данни и въобще всеки в своята материя. Те добре познават новите тенденции, имат богат професионален опит, знаят кои са добрите практики и тънкости и ще ви ги покажат и на вас. Ще ви научат, как да реагирате при даден проблем, къде да търсите информация и как да го решите.

Присъствени обучение в цяла България:

Провеждаме и фирмени обучения (даже и извън гр.София) и по учебни програми зададени от клиента, така че не се колебайте да ни изпратите запитване на office@progressbg.net

Корпоративни клиенти:

Част от корпоративните клиенти, които ни се доверяват през годините, може да разгледате – тук.

Съдействие за намиране на работа:

Имаме партньорски отношения с компании от IT сектора ( част от тях може да разгледате – тук ). Курсистите, които са показали отлични резултати по време на съответния курс, ще бъдат препоръчвани, като кандидати за работа на тези компании.

Реализация на курсистите:

Голяма част от завършилите курсисти успяват сами да си намерят работа. Това ни прави много доволни. Ние им се обаждаме с предложение за работа при наш партньор и те ни споделят, че вече работят 🙂 и ни благодарят за обучението!

Сертификация:

Не на последно място, а също толкова важно е, че след успешно завършен курс издаваме Сертификат! Представлява официален документ, който можете да прилагате към Вашето CV.

Официални партньори:

През май 2018-та година компютърно образователен център „Progress“ става официален партньор и доказан обучителен център на Linux Professional Institute ( Canada ). От май 2019-та година вече е Silver Training Partner на Linux Professional Institute.

2021-ва година през месец април, съвместно с известния български актьор Влади Въргала, заснехме представяне на центъра ни, което може да видите като кликнете тук
Целта на видеото е да стане ясно какво предлагаме като курсове и да бъде издържано в типичния хумор за актьора. Ние много се забавлявахме по време на заснемането 🙂

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

референция
референция
референция
референция за проведен компютърен курс
референция за проведен компютърен курс
kurs za obshtinska banka
kurs proveden na obb
референция за проведен компютърен курс
референция
референция за проведен компютърен курс
kurs za allianz
референция
референция за добре проведено компютърно обучение
референция
obuchenie na baumax1
референция
референция
BankThatMatters UCB BG logo Sep2017
ВИЖ ПОВЕЧЕ