Go to Top

За нас

Компютърно образователен център „Progress“

Компютърно образователен център Progress е лидер по разнообразие от софтуерни обучения.

Провеждаме курсове за начинаещи и напреднали по:

– Програмиране
– Софтуерно тестване ; Автоматизирано тестване
– Киберсигурност
– DevOps
– Linux – системен администратор ; Linux Engineer ( ние сме approived training partner на Linux Professional Institute – Канада ).
– Web design
– Графичен дизайн
– CMS
– Бази данни
– Soft Skills

и още…

Мисия:

Главната ни цел е да Ви предоставим качествена образователна услуга, която да ви обогати със знания, които остават и след завършване на курса! Затова работим и с малки групи между 4 и 8 човека. Така всеки участник получава нужното внимание от преподавателя.

Преподавателски колектив:

Преподавателския колектив е съставен от изключителни хора с призвание да споделят своя опит и знания. Лекторите освен упражняваната преподавателска дейност, работят и като програмисти, дизайнери, системни администратори, софтуерни тестери, специалисти по бази данни и въобще всеки в своята материя. Те добре познават новите тенденции, имат богат професионален опит, знаят кои са добрите практики и тънкости и ще ви ги покажат и на вас. Ще ви научат, как да реагирате при даден проблем, къде да търсите информация и как да го решите.

Присъствени обучение в цяла България:

Провеждаме и фирмени обучения (даже и извън гр.София) и по учебни програми зададени от клиента, така че не се колебайте да ни изпратите запитване на office@progressbg.net

Корпоративни клиенти:

Част от корпоративните клиенти, които ни се доверяват през годините, може да разгледате – тук.

Съдействие за намиране на работа:

Имаме партньорски отношения с компании от IT сектора ( част от тях може да разгледате – тук ). Курсистите, които са показали отлични резултати по време на съответния курс, ще бъдат препоръчвани, като кандидати за работа на тези компании.

Реализация на курсистите:

Голяма част от завършилите курсисти успяват сами да си намерят работа. Това ни прави много доволни. Ние им се обаждаме с предложение за работа при наш партньор и те ни споделят, че вече работят 🙂 и ни благодарят за обучението!

Сертификация:

Не на последно място, а също толкова важно е, че след успешно завършен курс издаваме Сертификат! Представлява официален документ, който можете да прилагате към Вашето CV.

Официални партньори:

През май 2018-та година компютърно образователен център „Progress“ става официален партньор и доказан обучителен център на Linux Professional Institute ( Canada ). От май 2019-та година вече е Silver Training Partner на Linux Professional Institute.

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

ВИЖ ПОВЕЧЕ