Go to Top

За нас

Компютърно образователен център „Progress“

Здравейте приятели, последователи и бъдещи курсисти 🙂

От над 6 години в център „Progress“ провеждаме софтуерни обучения на топ локация в център (пл. П.Р.Славейков 11).

Имаме 6 учебни зали, в които от понеделник до неделя има курсове за начинаещи и напреднали!

Предлагаме наистина голямо разнообразие от курсове от „MS Excel“ до курсове за програмиране като Java, C++, C#, Python, графичен и уеб дизайн. Не забравяме и курсовете за хората запалени по архитектурата и интериорен, и пространствен дизайн  като AutoCAD, 3D StudioMax, Revit, Rhino, SolidWorks.

А преподавателският колектив, с който работим е невероятен сбор от хора, които обожават да предават техния личен опит на Вас!
Главната ни цел е да Ви предоставим качествена образователна услуга, която да ви обогати със знания, които остават и след завършване на курса! Затова работим и с малки групи между 4 и 8 човека. Така всеки участник получава нужното внимание от преподавателя.

През май 2018-та година компютърно образователен център „Progress“ става официален партньор и доказан обучителен център на Linux Professional Institute ( Canada ). От май 2019-та година вече е Silver Training Partner на Linux Professional Institute.

Провеждаме и фирмени обучения (даже и извън гр.София) и по учебни програми зададени от клиента, така че не се колебайте да ни изпратите запитване на [email protected]

Част от корпоративните клиенти, които ни се доверяват през годините, може да разгледате – тук.

От пролетта на 2016 година в допълнение на традиционните софтуерни обучения, които център „Progress“ организира, в подкрепа на кандидат разработчиците, ние създадохме изключително нов курс, извън ИТ тематиката. Целта на курсът е да изгради у слушателите професионални, социални, мотивационни и лидерски умения, като завършек на тяхната учебна подготовка за включване в професионалната сферта на работа. Курсът е по “Soft Skills”, повече информация може да намерите – тук.

Не на последно място, а също толкова важно е, че след успешно завършен курс издаваме Сертификат! Представлява официален документ, който можете да прилагате към Вашето CV.

Компютърно образователен център “Progress” има партньорски отношения с компании от IT сектора ( част от тях може да разгледате – тук ). Курсистите, които са показали отлични резултати по време на съответния курс, ще бъдат препоръчвани, като кандидати за работа на тези компании.

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

ВИЖ ПОВЕЧЕ