Go to Top

За нас

Компютърно образователен център „Progress“

za-nas

Компютърно образователен център „Прогрес“ е тясно фокусиран върху предаване на знания и умения в областта на софтуерните технологии, като предлага обучения, както на по-широко разпространени, така и на по-специализирани програми и езици. Ние сме опитен и мотивиран екип, чиято цел е всеки курсист да получи необходимите знания за да може да развие и осъществи своите амбиции и мечти. Нашите курсисти получават Сертификат, удостоверяващ техните знания по съответната софтуерна програма. Предлагаме следните видове обучения:

  • Индивидуално обучение.
  • Обучение в група.
  • Изнесено обучение ( в дома или офиса ).
  • Компютърно обучение на чужд език, за повече информация – тук.
  • Дистанционно обучение, повече – тук.

Нашият център се намира на изключително комуникативно място в центъра на София, разполага с модерна материална база, мощни компютри и квалифициран преподавателски екип. Всичко това създава възможност за приятно и ефективно обучение.

Нашата мисия е курсистите ни да получат качествени и дълготрайни познания и умения така, че всеки един да развие и осъществи своите амбиции и мечти, да се почуства уверен , да подобри своята ефективност. Индивидуалното отношение и позитивното отразяване на малките детайли, ни води към желания общ успех.

От пролетта на 2016 година в допълнение на традиционните софтуерни обучения, които център Progress организира, в подкрепа на кандидат разработчиците, ние създадохме изключително нов курс, извън ИТ тематиката. Целта на курсът е да изгради у слушателите професионални социални, мотивационни и лидерски умения, като завършек на тяхната учебна подготовка за включване в професионалната сферта на работа. Курсът е по “Soft Skills”, повече информация може да намерите – тук.

Компютърно образователен център “Progress” има партньорски отношения с компании от IT сектора ( част от тях може да разгледате – тук ). Курсистите, които са показали отлични резултати по време на съответния курс, ще бъдат препоръчвани, като кандидати за работа на тези компании.