Go to Top

Мнения на завършили курсисти

Удовлетворени ли са първоначалните очаквания

Десислава Василева

Отзиви от курсисти

Изключителен професионализъм от страна на преподавателите и целия екип на Progress и най-вече разбиране към заетостта на курсистите! Специални благодарности на Емил Кожухаров за проявеното търпение и внимание! Бъдете здрави всички!

 


Пешо Динчев

Записах се в курсра за MySQL и попаднах на най-невероятният преподавател, който съм срещал! Тео е велик!
Благодаря на инж. Колев и Учебен център Прогрес за професионализма и практическата насоченост! Желая успехи!


Кристина Стоянова

Курсът по Софтуерно тестване дава много добра теоретична и практическа подготовка. Лекторът Бадер Бадер умело споделя знания и опит, по едновременно задълбочен и ведър начин!


Александрина Зехтинджиева

Курсът по софтуерно тестване е много добър. Ина е страхотен преподавател, с много опит и знания 🙂 Винаги се обръща индивидуално внимание на всеки от групата.


Георги Величков

Бях на курса по SQL при Инж. Теодор Колев. Той ни предаде толкова добре материала, че след два дни и мен и брат ми ни взеха на работа с SQL!!!

Оценка 6/5 звезди!


Валерия Тодорова

Курсът по Софтуерно тестване беше много интензивен, ползотворен и интересен. Нашият лектор Бадер Бадер поднасяше информацията по най-добрия начин.Научих много от курса и със сигурност всичко ще ми бъде от полза, за в бъдеще.Благодаря на Бадер за усилията, които положи, за да получим уменията за една добра професия.


Димитър Попов

Препоръчвам курса за MySQL! Тео е страхотен преподавател! Човек може да вземе много полезни знания!


Ивайло Ковачев

Teo is the best 🙂


Гергана Димитрова

Страхотен Тео Колев, много отзивчив и изключителен професионалист!
Благодаря за наученото!
@MySQL


Краси Димитров

Скоро приключих курса по С++ и мога силно да го препоръчам. Материалът е представен лесно за разбиране, а и не без значение беше и преоподавателят – Еси 🙂 – момичето с огромното търпение и внимание.
Благодаря!


Николай Русев

Здравейте, на скоро изкарах курс, по програмиране на Python при Теодор Колев и останах доволен. Успях да науча много повече от колкото предполагах. Благодарности и успех за напред !


Ив Николов

 

Курсът за Софтуерен тестер и добре структуриран. Научават се доста полезни неща. Лекторът беше на ниво, представяше матероята доста разбираемо, даваше полезна информация за въпроси за интервюта. След края на курса , човек е подготвен позиция Junior QA .


Александрина Савова

Най добрите професионалисти!!!!


Георги Динков

Препоръчвам. Всяка група е направена с не много курсисти, което предполага достатъчно внимание за всеки един, при нужда и въпроси. Лекторите са доста добри, локацията е удобна за работещи в центъра. Социални благодарности на Мирослав Исикийски за проведения курс по QA !!!


Валентин Карамазов

Изкарах курса по MySQL с лектор Тео Колев. Платих си за едно нещо, а научих още 10.
Абсолютно го препоръчвам както него така и учебния ценътр!


Недко Анев

Супер курсове и много добри преподаватели, които имат подход и знаят как се преподава. Изключително съм доволен от курса по PHP&MySQL.


Гергина Любенова

Изключително съм доволна от курса по ”Дигитален маркетинг и SEO оптимизация”! Препоръчвам с две ръце. Бинка Иванова е невероятен професионалист и много добър преподавател. 🙂


Георги Бончев

Преподаването е на ниво – много научих от курса, на който бях. Разположението също е много удобно – точно в центъра на София.


Г-жа Петрова

Голямо БЛАГОДАРЯ . На цялата фирма и специално на Теодор Колев ( моя учител по php). Без моя професор и неговите съвети и насоки нямаше вече 2 месеца да работя това, което харесвам.


Павел Павлов

Бях на курс по Автоматизирано тестване. Много съм доволен от курса и най- вече от преподавателя Алекс Божилов!


Денислав Симеонов

Искам да благодаря на Теодор Колев за търпението и страхотния начин на преподаване (PHP, MySQL)! Препоръчвам с две ръце!


Вергиния Каекова

Благодарим на Тео за чудесните примери от практиката , отзивчивостта и търпението 🙂 PHP&MySQL-september2018 !


Благовест Царски

Благодаря на Тео Колев за страхотния начин на преподаване. (MySQL).


Ана Цветанова

Страхотен курс и начин на преподаване! Горещо препоръчваме на всички и курса и Тео който е страхотен преподавател!! Нямахме представа колко проблеми могат да се решат само с два клика 😉!!!


Петър Атанасов

Здавейте,
изкарах курса по MySql в „Progress“. Курсът беше втората част от PHP& MySQL. Наложи се да отсъствам на началните лекции.
Благодаря на хората от администрацията на учебния център, защото се свързаха с мен и уточнихме кои дни и с коя група мога да наваксам пропуснатите лекции!
Благодарности и на лектора, Тео. Лекциите бяха практически насочени и с много примери и упражнения.
Пожелавам успехи на всички в екипа на Progress


Стеф Попов

Изключително много благодаря на Теодор Колев за невероятния начин на обяснение и предаването на ценнен ноу хау, придобит от дългогодишният опит с MySQL.


Петко Драганов

Здравейте! Специални поздрави на Тео от курса по Питон  🙂 ) )
Тео, скоро пак ще се видим 🙂


ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

ВИЖ ПОВЕЧЕ