Go to Top

Наши партньори, наемащи кадри за своята дейност

Най-добрите курсисти ще бъдат препоръчвани на тези и други компании

Accenture Bulgaria е компания доставяща консултации и дигитални услуги за най-големите световни известни компании с предмет на дейност – търговия на дребно. Компанията създава своя първи офис в София през 2008г. Поради бързото си разрастване през 2013г. отваря втори офис в град Пловдив. От 2015 г. компанията стартира стажантска програма. Българския екип преди всичко     развива проекти свързани с електронна търговия и търговия на дребно. Фокусът на компанията пада върху дизайн, разработка, имплементиране и поддръжка на системи за електронна търговия. Работата се основава предимно на езика за програмиране Java, както и платформите за електронна търговия Demandware и Intershop. Компанията предлага, възможност за професионален разтеж, приятна работа атмосфера, както и множество социални придобивки.

Повече информация за партньора: https://www.accenture.com/bg-en/careers/mobility


SEEBURGER AG е немска софтуерна компания, световен лидер и водещ доставчик на B2B интеграционен софтуер.  Брандът на SEEBURGER е разпознат в цял свят като компания, предлагаща една от най-добрите интеграционни платформи в помощ на бизнес партньоритe. Днес в Зеебургер Информатик работят над 200 специалисти в офисите в София и Пловдив – разработчици на софтуер с програмен език Java, специалисти софтуерно тестване, инженери софтуерна поддръжка и бизнес консултанти. Представителството в България има ключова роля за SEEBURGER, тъй като тук са Развойният център и Глобалният център за обслужване и софтуерна поддръжка. SEEBURGER дава възможност за придобиване на уникално ноу-хау и работа с модерни технологии по интересни проекти. Фирмената култура предразполага към свободна комуникация и открит диалог в приятна и неформална работна атмосфера. Ставайки част от компанията, служителите имат възможност да участват в редица мероприятия като тематични творчески работилници, спортни турнири, благотворителни инициативи и т.н. Повече информация за партньора:  https://www.seeburger.com/


започване на работа
J Point Plus е компания за дигитален печат, офсетов печат и довършителни книговезки услуги,  основана през 2006 г. като част от J Point Group. J Point Plus фокусира основната си дейност в  производството на богата гама от стандартни и нестандартни печатни материали за бизнес  клиенти на българския и международния пазар. Продуктите на печатната къща се отличават с  високо качество и множество следпечатни ефекти, изпълнени с лазерно рязане и гравиране,  релефен 3D лак и liquid metal печат с цветни фолиа.  Бизнес портфолиото на J Point Plus включва още производителя на PVC карти J Point Cards и  Print2day.bg – web‐to‐print платформа за онлайн поръчки на рекламни материали. С две  самостоятелни производствени бази в София, над 300 служителя и клиенти от 20 страни, J  Point  Plus  непрекъснато  развива  своята  дейност,  инвестирайки  в  съвременни  печатни  технологии и предлагайки на своите клиенти нови, нестандартни и креативни принт решения.

Повече информация за партньора:  https://j-point.net/

 


Инфосистемс интернешънъл ЕООД е бързо развиваща се ИТ компания основана в гр. София. Фирмата е специализирана в проектиране, бизнес анализ, разработка, внедряване, поддържка и развитие на информационни системи използвайки дългогодишния си опит и последните технологии и стандарти в областта на информационните технологии. Със своята дейност компанията помагаме на клиенти да оптимизират бизнес процесите в предприятието и да постигнат висока степен на ефективност в управлението на бизнеса и производството. Инфосистемс Интернешънъл разработва цялостни и ефективни информационни решения, подпомагащи развитието на малкия, средния и корпоративния бизнес. Със своите дълбоки познания в обществения сектор Инфосистемс Интернешънъл е активен партньор при оптимизиране на процесите и технологиите за държавната администрация.
Повече информация за партньора:  https://infosys.bg/


Нашата дейност е да проектираме  и визуализираме вашата представа за бъдещия ви екстериор  и интериор. За успешен резултат трябва да се премине през няколко етапа. Замерване на съответната сграда или помещение, 3D проект, текстуриране ( оцветяване), на обектите след това рендериране, това е процесът на генериране на цифрово изображение (визуализация) от модел в компютърната графика.

Визуализацията има приложения в архитектура, проектиране на мебели, интериор, видео игрите, симулациите, специалните ефекти за кино и телевизия , като навсякъде се използва различен баланс от особености и техники. Използват се различни софтуерни продукти „render engines“ — визуализиращи програми. С постоянно увеличаващата се сложност на компютърната графика, oт седемдесетте години на миналия век  насам, този процес се изяснява все повече.
Повече информация за партньора:  https://3dlook.bg/

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

референция
референция
референция
референция за проведен компютърен курс
референция за проведен компютърен курс
kurs za obshtinska banka
kurs proveden na obb
референция за проведен компютърен курс
референция
референция за проведен компютърен курс
kurs za allianz
референция
референция за добре проведено компютърно обучение
референция
obuchenie na baumax1
референция
референция
BankThatMatters UCB BG logo Sep2017
ВИЖ ПОВЕЧЕ