Go to Top

Наши партньори, наемащи кадри за своята дейност

Най-добрите курсисти ще бъдат препоръчвани на тези и други компании

Accenture Bulgaria е компания доставяща консултации и дигитални услуги за най-големите световни известни компании с предмет на дейност – търговия на дребно. Компанията създава своя първи офис в София през 2008г. Поради бързото си разрастване през 2013г. отваря втори офис в град Пловдив. От 2015 г. компанията стартира стажантска програма. Българския екип преди всичко     развива проекти свързани с електронна търговия и търговия на дребно. Фокусът на компанията пада върху дизайн, разработка, имплементиране и поддръжка на системи за електронна търговия. Работата се основава предимно на езика за програмиране Java, както и платформите за електронна търговия Demandware и Intershop. Компанията предлага, възможност за професионален разтеж, приятна работа атмосфера, както и множество социални придобивки.

Повече информация за партньора: https://www.accenture.com/bg-en/careers/mobility


SEEBURGER AG е немска софтуерна компания, световен лидер и водещ доставчик на B2B интеграционен софтуер.  Брандът на SEEBURGER е разпознат в цял свят като компания, предлагаща една от най-добрите интеграционни платформи в помощ на бизнес партньоритe. Днес в Зеебургер Информатик работят над 200 специалисти в офисите в София и Пловдив – разработчици на софтуер с програмен език Java, специалисти софтуерно тестване, инженери софтуерна поддръжка и бизнес консултанти. Представителството в България има ключова роля за SEEBURGER, тъй като тук са Развойният център и Глобалният център за обслужване и софтуерна поддръжка. SEEBURGER дава възможност за придобиване на уникално ноу-хау и работа с модерни технологии по интересни проекти. Фирмената култура предразполага към свободна комуникация и открит диалог в приятна и неформална работна атмосфера. Ставайки част от компанията, служителите имат възможност да участват в редица мероприятия като тематични творчески работилници, спортни турнири, благотворителни инициативи и т.н. Повече информация за партньора:  https://www.seeburger.com/


започване на работа
J Point Plus е компания за дигитален печат, офсетов печат и довършителни книговезки услуги,  основана през 2006 г. като част от J Point Group. J Point Plus фокусира основната си дейност в  производството на богата гама от стандартни и нестандартни печатни материали за бизнес  клиенти на българския и международния пазар. Продуктите на печатната къща се отличават с  високо качество и множество следпечатни ефекти, изпълнени с лазерно рязане и гравиране,  релефен 3D лак и liquid metal печат с цветни фолиа.  Бизнес портфолиото на J Point Plus включва още производителя на PVC карти J Point Cards и  Print2day.bg – web‐to‐print платформа за онлайн поръчки на рекламни материали. С две  самостоятелни производствени бази в София, над 300 служителя и клиенти от 20 страни, J  Point  Plus  непрекъснато  развива  своята  дейност,  инвестирайки  в  съвременни  печатни  технологии и предлагайки на своите клиенти нови, нестандартни и креативни принт решения.

Повече информация за партньора:  https://j-point.net/

 


Инфосистемс интернешънъл ЕООД е бързо развиваща се ИТ компания основана в гр. София. Фирмата е специализирана в проектиране, бизнес анализ, разработка, внедряване, поддържка и развитие на информационни системи използвайки дългогодишния си опит и последните технологии и стандарти в областта на информационните технологии. Със своята дейност компанията помагаме на клиенти да оптимизират бизнес процесите в предприятието и да постигнат висока степен на ефективност в управлението на бизнеса и производството. Инфосистемс Интернешънъл разработва цялостни и ефективни информационни решения, подпомагащи развитието на малкия, средния и корпоративния бизнес. Със своите дълбоки познания в обществения сектор Инфосистемс Интернешънъл е активен партньор при оптимизиране на процесите и технологиите за държавната администрация.
Повече информация за партньора:  https://infosys.bg/


Нашата дейност е да проектираме  и визуализираме вашата представа за бъдещия ви екстериор  и интериор. За успешен резултат трябва да се премине през няколко етапа. Замерване на съответната сграда или помещение, 3D проект, текстуриране ( оцветяване), на обектите след това рендериране, това е процесът на генериране на цифрово изображение (визуализация) от модел в компютърната графика.

Визуализацията има приложения в архитектура, проектиране на мебели, интериор, видео игрите, симулациите, специалните ефекти за кино и телевизия , като навсякъде се използва различен баланс от особености и техники. Използват се различни софтуерни продукти „render engines“ — визуализиращи програми. С постоянно увеличаващата се сложност на компютърната графика, oт седемдесетте години на миналия век  насам, този процес се изяснява все повече.
Повече информация за партньора:  https://3dlook.bg/

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

ВИЖ ПОВЕЧЕ