Go to Top

Наши партньори, наемащи кадри за своята дейност

Най-добрите курсисти ще бъдат препоръчвани на тези и други компании

INENSIA е международна компания основана в края на 2017г., и динамично развиваща се от тогава. Фирмата е специализирана във внедряването на PLM /Product Lifecycle Management/ софтуерни системи и предлага висококачествени услуги на клиенти от индустриалния сектор, подпомагайки дигитализацията на всички бизнес процеси – от разработването и дизайна, през симулациите до създаването на продуктите. INENSIA е официален представител на едни от най-големите и съвременни технологии на пазара – Siemens и Aras, а наши клиенти са корпорации в различни сектори – електроника, машиностроене, автомобилостроене, самолетостроене, фармацевтична индустрия и др.

Офисът ни в България е своеобразен „excellence“ център за компанията и основните профили, които търсим са за Програмисти (Full-stack) с опит и знания в технологии като C#, JavaScript, SQL и ИТ Бизнес Анализатори с опит/образование в инженерна насока. Компанията ни предлага и заплатена стажантска програма на пълен работен ден, позволявайки на млади специалисти да се запознаят със спецификата на работа в областта, да придобият практически умения и да получат възможности за бъдеща професионална реализация.

Българският офис на INENSIA е ситуиран в София, но към момента всички служители са на хибриден модел на работа, като така се съчетава работа от офис и работа от разстояние, позволявайки на служители от различни градове на страната да работят с нас.

Ценностите, върху които изграждаме работата си са постоянно развитие на собствените ни умения, взаимно уважение и “Lean” подход във всичко, което правим. В INENSIA сме горди, че имаме възможността да участваме и допринесем за цялостното развитие на PLM и дигитализацията на индустрията в Европа и САЩ.
Повече информация за партньора: www.inensia.com


Micro Focus APM Solutions EOOD започва работа в България през 2001г. като софтуернен център за развитие на една от най-старите софтуерни компании в Европа – Micro Focus.

Занимаваме се с подръжка и разработване на софтуерни решения за едни от най-успешните прoдукти на компанията. Използваме богат набор от практики и технологии, включващи Scrum работен процес, JAVA, C++ и Dot Net програмни езици, различни платформи за тестване,автоматизация, съхраняване на код и имплементиране на CI процеси.

От създаването си, офисът в София дава възможност на млади специалисти да се присъединят към екипа от професионалисти, като кандидатстват за място в стажантски програми. Успешно приключилите програмите, освен че ще добият знания и практически умения в подръжката и създаването на комерсиални проекти, ще имат възможност да продължат и развият кариерата си при нас.

Повече информация за партньора: https://www.microfocus.com


Generic Soft е основана в края на 2020г. от трима експерти с дългогодишен опит като програмисти с разнообразни технологии, участващи в различни международни екипи и усвоили най-добрите практики, които отдадено предават на всеки нов колега, постъпил на стаж или работа при тях.

Към момента компанията развива няколко големи отдела, като от самото начало на създаването си е ориентирана към подготовка на нови кадри, които с ентусиазъм преминават през професионалното обучение под личното менторство на основателите. Технологиите, фокус на компанията са: Java, JavaScript и Python.

Generic Soft работят с български и чуждестранни партньори по интересни и широкообхватни проекти свързани с Blockchain; проектиране на решения за обработка на видео, стрийминг и излъчване на живо; разработка на платформи със стотици хиляди потребители; комплексни услуги и процеси за подобряване дейността на глобални хранителни корпорации, финансов софтуер, автоматизирана търговия с акции и крипто, и др.

За ефективното развитие на всеки един станал част от екипа им допринася приятната работна атмосфера и приятелско отношение.

Повече информация за партньора: https://genericsoft.eu/


Accenture Bulgaria е компания доставяща консултации и дигитални услуги за най-големите световни известни компании с предмет на дейност – търговия на дребно. Компанията създава своя първи офис в София през 2008г. Поради бързото си разрастване през 2013г. отваря втори офис в град Пловдив. От 2015 г. компанията стартира стажантска програма. Българския екип преди всичко     развива проекти свързани с електронна търговия и търговия на дребно. Фокусът на компанията пада върху дизайн, разработка, имплементиране и поддръжка на системи за електронна търговия. Работата се основава предимно на езика за програмиране Java, както и платформите за електронна търговия Demandware и Intershop. Компанията предлага, възможност за професионален разтеж, приятна работа атмосфера, както и множество социални придобивки.

Повече информация за партньора: https://www.accenture.com/bg-en/careers/mobility


SEEBURGER AG е немска софтуерна компания, световен лидер и водещ доставчик на B2B интеграционен софтуер.  Брандът на SEEBURGER е разпознат в цял свят като компания, предлагаща една от най-добрите интеграционни платформи в помощ на бизнес партньоритe. Днес в Зеебургер Информатик работят над 200 специалисти в офисите в София и Пловдив – разработчици на софтуер с програмен език Java, специалисти софтуерно тестване, инженери софтуерна поддръжка и бизнес консултанти. Представителството в България има ключова роля за SEEBURGER, тъй като тук са Развойният център и Глобалният център за обслужване и софтуерна поддръжка. SEEBURGER дава възможност за придобиване на уникално ноу-хау и работа с модерни технологии по интересни проекти. Фирмената култура предразполага към свободна комуникация и открит диалог в приятна и неформална работна атмосфера. Ставайки част от компанията, служителите имат възможност да участват в редица мероприятия като тематични творчески работилници, спортни турнири, благотворителни инициативи и т.н. Повече информация за партньора:  https://www.seeburger.com/


Инфосистемс интернешънъл ЕООД е бързо развиваща се ИТ компания основана в гр. София. Фирмата е специализирана в проектиране, бизнес анализ, разработка, внедряване, поддържка и развитие на информационни системи използвайки дългогодишния си опит и последните технологии и стандарти в областта на информационните технологии. Със своята дейност компанията помагаме на клиенти да оптимизират бизнес процесите в предприятието и да постигнат висока степен на ефективност в управлението на бизнеса и производството. Инфосистемс Интернешънъл разработва цялостни и ефективни информационни решения, подпомагащи развитието на малкия, средния и корпоративния бизнес. Със своите дълбоки познания в обществения сектор Инфосистемс Интернешънъл е активен партньор при оптимизиране на процесите и технологиите за държавната администрация.
Повече информация за партньора:  https://infosys.bg/


Нашата дейност е да проектираме  и визуализираме вашата представа за бъдещия ви екстериор  и интериор. За успешен резултат трябва да се премине през няколко етапа. Замерване на съответната сграда или помещение, 3D проект, текстуриране ( оцветяване), на обектите след това рендериране, това е процесът на генериране на цифрово изображение (визуализация) от модел в компютърната графика.

Визуализацията има приложения в архитектура, проектиране на мебели, интериор, видео игрите, симулациите, специалните ефекти за кино и телевизия , като навсякъде се използва различен баланс от особености и техники. Използват се различни софтуерни продукти „render engines“ — визуализиращи програми. С постоянно увеличаващата се сложност на компютърната графика, oт седемдесетте години на миналия век  насам, този процес се изяснява все повече.
Повече информация за партньора:  https://3dlook.bg/

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

референция
референция
референция
референция за проведен компютърен курс
референция за проведен компютърен курс
kurs za obshtinska banka
kurs proveden na obb
референция за проведен компютърен курс
референция
референция за проведен компютърен курс
kurs za allianz
референция
референция за добре проведено компютърно обучение
референция
obuchenie na baumax1
референция
референция
BankThatMatters UCB BG logo Sep2017
ВИЖ ПОВЕЧЕ