Go to Top

Кариерен център

опознайте себе си и вземете най-доброто решение за кариера

 

 

Запишете се за безплатна кариерна консултация

  От къде научихте за нас:

   

  Кариерно консултиране

  При желание ние ще ви помогнем да опознаете трудовия пазар (компаниите и профила на търсените от тях кадри, какви възможности предлагат за професионално развитие на своите служители, възнаграждения , работна атмосфера, технологии с които работят и още). Къде да търсите работа, как да различавате работодателите. Какви възможности има за работа на свободна практика избрания от вас профил.

  Ще ви разкажем и посъветваме върху какво да наблягате по време на интервю за работа.

   

   

  Как да намеря и имам мечтаната работа?

  Едва ли има някой, който на определен етап от живота си не си е задавал тези въпроси. Даже на повечето от нас им се е случвало няколко пъти. И това е съвсем нормално в толкова динамично променящото се време, в което живеем.

  За добро или за лошо, отдавна отминаха времената когато можеше през целия си трудов живот да работиш само на едно място или да правиш едно и също нещо без да е нужно да надграждаш и да се развиваш професионално.

  За да можем успешно да се реализираме на пазара на труда обаче, трябва да можем добре да се „продадем“. Да, точно така, работодателите търсят и винаги ще имат нужда от качествени хора. Остава само да ги убедите, че именно вие сте точно такъв човек и те непременно трябва да изберат вас ако наистина искат бизнеса им да е проспериращ. Това обаче често е непосилна задача за средностатистическия млад, а и не толкова млад човек. За това на помощ идват специалистите по кариерно консултиране на  компютърно образователен център „Progress“.

   

  Първи стъпки към желаната реализация:

  Всеки наш курсист може напълно безплатно да се възползва от тази услуга, която ще спести много време в дълго лутане и усилия. Какво трябва да направите?

  1. Заявявате желанието си да получите кариерно консултиране на office@progressbg.net. Посочете и курса, който сте изкарали при нас.
  2. Ние ви изпращаме анкета, която попълвате и ни я изпращате отново на посочения по-горе имейл.
  3. Наш консултант се свързва с вас и уговаря среща.

  На тази среща ще се обсъди с наш специалист коя кариерна посока ще ви пасне най-добре. Важно е, когато отговаряте на въпросите от анкетата, да бъдете максимално откровени. Всичко ще остане конфиденциално.

  Въпросите, които са под формата на анкета, ще ни помогнат да опознаем вашата личност, възможностите и амбициите за реализация, силните и слабите ви страни и как да се представите по най-добрия начин, за да намерите най-подходящата работа за вашата уникална индивидуалност .

  Също така по време на кариерното консултиране между вас и нашия специалист се обсъждат теми, като:

  – кои са най-добрите кариерни платформи за кандидатстване за работа и някои трикове как да търсите работа там и да представяте себе си.

  – кои са платформите за freelance ( работа на свободна практика ), ако вие предпочитате да нямате фиксирано работно време, място и шеф. Кое е важно там, за да генерирате добри доходи.

  – как да подберем правилния работодател и среда.

  – как да се държим по време на интервю.

  – познаваме ли добре себе си и силните си страни

  Не пропускайте да се възползвате от тази възможност, която е изключителна привилегия за всички наши курсисти, ще спести много време и усилия и ще даде летящ старт към мечтаната от вас кариера и реализация.

   

   

   

  ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

  референция
  референция
  референция
  референция за проведен компютърен курс
  референция за проведен компютърен курс
  kurs za obshtinska banka
  kurs proveden na obb
  референция за проведен компютърен курс
  референция
  референция за проведен компютърен курс
  kurs za allianz
  референция
  референция за добре проведено компютърно обучение
  референция
  obuchenie na baumax1
  референция
  референция
  BankThatMatters UCB BG logo Sep2017
  ВИЖ ПОВЕЧЕ