Go to Top

Какво Крие Бъдещето на C#?

Със скоростното развитие на технологиите в днешно време еволюират и методите на създаване и боравене с тези „сложни“ механизми. Като резултат, програмистите, или хората, които имат за цел да създават и поддържат разнообразие от софтуерни разработки, също претърпяват промени относно необходимите качества и умения.

Едно от най-важните и основни умения за един успешен програмист е постоянната адаптивност към измененията на пазара и внимателното следене на неговото развитие.

В този смисъл, от изключително значение, както за професионалисти с опит, така и за начинаещи програмисти, е следенето на развитието на различни програмни езици, особено при взимане на решения, свързани с областта, към която ще бъде насочена бъдещата кариера.

В компютърно образователен център Progress предлагаме курсове по програмиране на C# както за начинаещи, така и за напреднали. На нашия сайт можеш да научиш повече за програмата на курсовете и за предстоящите дати.

C# – що е то?

За програмистите с опит, понятието C# е добре познато и вероятно събужда силни асоциации с удобен, лесно приложим, а дори и комфортен за използване инструмент. Този език влиза в класациите за най-търсени и най-добри езици в областта на програмирането от международна гледна точна и има широко приложение.

За по-начинаещите от вас, които тепърва навлизат в сферата на софтуерното инженерство, програмният език C# може да звучи като нещо мистично или пък може да навява спомени за музикален акорд, който сте учили на китара като малки. С риск да оставим музикалните любители разочаровани ще поясним, че тук ще разглеждаме един обектно-ориентиран, статичен програмен език, който е част от софтуерната платформа на Microsoft – .NET.

Специалистите в C# се радват на едни от най-високите финансови възнаграждения в Европа и боравят с един от най-приятните и човеко-ориентирани кодове.

курс по c#

Ще бъде ли C# актуален и през следващите години?

Дотук стана ясно, че C# е популярен програмен език с високо търсене. Но за да бъдеш сигурен в успеха си като програмист, с избрания от теб програмен език, е най-добре да разучиш какви са прогнозите за този език в бъдеще.

Ако си начинаещ или човек с опит, който иска да доразвие уменията си и да научи нещо ново за C#, можеш да се възползваш от нашите компютърни курсове. Но какво реално можем да очакваме от този език в бъдеще? Ще остане ли толкова популярен колкото и днес и ще успеем ли да се реализираме с него?

Отговорът е категорично ДА!

Както вече споменахме, C# е създаден от Microsoft – компания със значителен принос към развитието на компютърните технологии и популярна със своята непрестанна иновация. Докато в предишни години C# беше сравнително изолиран от останалите програмен език, характерен със своята ограничена общност, сега той се равива все повече и приложението му драстично се разширява.

Microsoft полага големи усилия за постоянната еволюция на C# и компанията се стреми да го направи все по-достъпен за програмисти, които не са непременно обвързани с големи корпорации и не работят върху огромни проекти.

Създателят на C# цели да разпространи този език като набляга на пускането на безплатни девелопър “туулове“ или инструменти, които да бъдат от полза на програмистите, които боравят с кода на този език. Това е голяма стъпка напред от предишната тактика на Microsoft, която включваше тези инструменти да бъдат достъпни срещу значително заплащане.

Още една добра новина по посока на C# е, че наскоро Microsoft сключи сделка за купуването на GitHub, най-популярният сайт за разполагане на съвместни проекти с общодостъпен или отворен код. Това прави достъпа до инструменти още по-отворен за феновете на C#.

 

 

 

Leave a Reply

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

референция
референция
референция
референция за проведен компютърен курс
референция за проведен компютърен курс
kurs za obshtinska banka
kurs proveden na obb
референция за проведен компютърен курс
референция
референция за проведен компютърен курс
kurs za allianz
референция
референция за добре проведено компютърно обучение
референция
obuchenie na baumax1
референция
референция
BankThatMatters UCB BG logo Sep2017
ВИЖ ПОВЕЧЕ