Go to Top

Онлайн/Дистанционни обучения

Отново бутиков формат до 8-м курсиста

 

Всички обучения се предлагат и във онлайн вариант, какво означава това:

Дистанционно обучение в реално време, т.е. вие, останалите курсисти и лектора сте в обща конферентна връзка. Виждате екрана на преподавателя, чувате гласа му, можете да задавате на глас въпросите си и да получавате отговори. Можете да споделяте екрана си, когато не успявате да се справите с дадена задача и тогава преподавателя, отдалечено да я изпълни командвайки вашата мишка от разстояние.

Ние от компютърно образователен център Progress, винаги сме държали на бутиковия формат на курсовете ни, затова ще запазим ограничения брой на курсистите, които могат да вземат участие в обучението, така че да могат спокойно да задават въпросите си и да има време за отговор от страна на преподавателя. Максималния брой винаги е бил 8-м курсиста и ще го оставим толкова и сега.

 

Плюсове на онлайн/дистанционното обучение:

+ Отново курса за вас ще води нашия страхотен преподавателски колектив, който се е доказал през годините, както пред физически лица, така и пред големи корпоративни ИТ компании.

+ Имате достъп до записаните занятия, т.е. можете да ги гледате и да напредвате с вашето темпо.

+ Бутиковия формат и добрите преподаватели са най-големия принос за успешанта реализация на повече от 90% от нашите курсисти.

+ Ние продължаваме да разрастваме мрежа от ИТ компании с който си сътрудничим с идеята да предложим на най-добре представилите се курсисти, възможност за работа.

+ Спестявате време и разходи от транспорт.

 

Какво е необходимо да имате за да участвате в обучение:

–  Компютър

–  Интернет връзка

 

Как да започна:

След, като се запишете ще получите e-mail от преподавателя с кратки инструкции, какво трябва да подготвите на вашия компютър за да можете да участвате в обучението.

Как мога да се запиша:

Записването може да извършите, като първо ни попитате за свободни места. При налично място, то ще ви бъде запазено, а вие ще можете да го затвърдите, като платите първа вноска или цялата сума на курса. Повече информация относно заплащането:

Номер на банкова сметка:
IBAN:BG49CECB979010E2257300
BIC:CECBBGSF
Основание за плащане: трите имена на курсиста, наименованието на записания курс и началната дата на обучението.

 

 

 

 

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

ВИЖ ПОВЕЧЕ