Go to Top

Soft Skills

Меки умения

Случвало ли се е някога да работите с екип от хора,  които не се понасят и не работят ефективно заедно?  „Меките  умения“  (преносими умения)  са такива социални  умения като например това  да бъдете  комуникативни,  да бъдете екипен играч,  да бъдете лидер,  да управлявате конфликтите. Меките  умения са станали все по-важни за успешна професионална кариера и изкачване по корпоративната стълбица,  като се комбинират със специфичните знания и опит.

Все повече работодатели  са склонни да наемат по-малко квалифицирани кандидати, но притежаващи  меки умения. Дори и IT специалистите  вече не могат да се справят без меки умения при  успешното изпълнение на по-сложни  IT проекти (особено  ако са на ръководни позиции).  През последните няколко години, се наблюдава тенденция за интернационализация на пазара на труда.  IT специалистите много често работят в смесени  екипи с участието на международни партньори.  Това също създава необходимост от „меки умения“.

За кого са предназначени курсовете:

Обучението е особено подходящо за IT специалисти и за всички специалисти в областта на техническите и точните науки.  Курсът е предназначен  и  за  мениджъри  (от всякакво ниво) на  малки и големи компании (както и за корпоративни обучения) за специалисти по Управление на човешките ресурси.

Курсовете, които Ви предлагаме са:

Курс по “Управление на времето и приоритетите в работата”

Курс по “Работа в екип и информираност на екипите”

Курс по “Техники за решаване на проблеми и вземане на решения”

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

референция
референция
референция
референция за проведен компютърен курс
референция за проведен компютърен курс
kurs za obshtinska banka
kurs proveden na obb
референция за проведен компютърен курс
референция
референция за проведен компютърен курс
kurs za allianz
референция
референция за добре проведено компютърно обучение
референция
obuchenie na baumax1
референция
референция
BankThatMatters UCB BG logo Sep2017
ВИЖ ПОВЕЧЕ