Go to Top

Практика по Графичен дизайн

За кого е предназначен курсът:

Курсът е предназначен за хора, които вече имат познания по Adobe Illustrator, Photoshop и InDesign и искат да ги обогатят чрез сериозни практически занятия в реална творческа обстановка.

Цел на курса:

 Курса е изцяло практически насочен и цели да обогати възможностите на курсистите за работа със софтуера на Adobe. По време на обучението си, курсистите създават Тotal Design на продукт или марка- лого, опаковка, рекламни материали, визитни картички, флаери, билбордове и други. Поставени в реална творческа обстановка, курсистите се сблъскват с различни проблеми, свързани с реализирането на техните идеи, които провокират творческото им мислене и дават възможност за научаване на нови техники и тънкости в графичния дизайн. След приключване на курса, курсистите ще имат достатъчно изработени материали, които да формират едно портфолио, с което ще могат да кандидатстват по различни обяви за работа или стаж.

Какво е необходимо за участие в курса:

Необходимо е курсистите желаещи да вземат участие в курса да се запишат до 3 дни преди началната дата на обучението, като направят това на място в административния офис на компютърно-образователен център „Progress” заплащайки минимум първа вноска за обучението. Възможно е и заплащане по банков път.

Каква е цената на курса и мога ли да платя на разсрочено плащане? 

Цената на курса е 340 лева и може да бъде платена на 2 вноски. Първата вноска от 200 лева плащате до 3 дни преди началото на курса, а втората от 140 лева при достигане на половината от предвидените часове.

Ползване на личен лаптоп:

Участниците в обучението ще се обучават на собствен лаптоп, на който трябва да бъдат инсталирани необходимите програми за курса: Adobe Photoshop и Adobe Illustrator.

Мащаб на групата:

С цел по-ефективно обучение, групите  са ограничени до 7  курсиста.

Издаване на Сертификат:

Степента на  справяне с практичните задачи по време на обучението и домашните работи  ще са основание за издаване на Сертификат.

Продължителност на курса:

Курсът е с продължителност 18 учебни часа.

Срок за обучение по Практика по графичен дизайн – 18 уч. часа (3 седмици)

Цена: 340 лв.

Вижте график на следващите обучения по Практика по графичен дизайн – тук.