Go to Top

Практика по Графичен дизайн

  • За кого е предназначен курсът:

    Курсът е предназначен за хора, които вече имат познания по Adobe Illustrator, Photoshop и InDesign и искат да ги обогатят чрез сериозни практически занятия в реална творческа обстановка.

    Цел на курса:

    Курса е изцяло практически насочен и цели да обогати възможностите на курсистите за работа със софтуера на Adobe. По време на обучението си, курсистите създават Тotal Design на продукт или марка- лого, опаковка, рекламни материали, визитни картички, флаери, билбордове и други. Поставени в реална творческа обстановка, курсистите се сблъскват с различни проблеми, свързани с реализирането на техните идеи, които провокират творческото им мислене и дават възможност за научаване на нови техники и тънкости в графичния дизайн. След приключване на курса, курсистите ще имат достатъчно изработени материали, които да формират едно портфолио, с което ще могат да кандидатстват по различни обяви за работа или стаж.

    Ползване на личен лаптоп:

    Участниците в обучението ще се обучават на собствен лаптоп, на който трябва да бъдат инсталирани необходимите програми за курса: Adobe Photoshop,  Adobe Illustrator и Adobe InDesign.

    Мащаб на групата:

    С цел по-ефективно обучение, групите  са ограничени до 7  курсиста.

    Издаване на Сертификат:

    Степента на  справяне с практичните задачи по време на обучението и домашните работи  ще са основание за издаване на Сертификат.

    Оставете ревю на курса

    avatar
  • График:

    Срок за обучение по „Практика по графичен дизайн“ – 18 уч. часа

    Следващите начални дати са: 

    09-ти декември  2019г. (вечерна форма на обучение от 19:00 до 22:00 часа, което са 4  учебни часа с 20 минути почивка). Занятията, ще се провеждат всеки понеделник и сряда. Край на курса: 18-ти декември 2019г.

    14-ти декември 2019г. (съботно-неделна форма на обучение от 10:30 до 13:30 часа, което са 4  учебни часа с 20 минути почивка). Занятията, ще се провеждат всяка събота и неделя. Край на курса: 11-ти януари 2020г.

    Цена на курса:

    Цена: 340 лв.

    Цената на курса е 340 лева и може да бъде платена на 2 вноски. Първата вноска от 200 лева заплащате до 3 дни преди началото на курса, а втората от 140 лева при достигане на половината от предвидените часове.

  • Записване

    Форма на обучение:

    Вариант на обучение:

    От къде научихте за нас:

    Допълнителни условия:

    • Записването се извършва предварително на място в образователния център или по банков път. При заплащане по банков път, моля погледнете номера на банковата сметка по-долу.
    • Предоставят се учебни материали на всеки курсист в първия ден от обучението  (безплатно).
    • В края на курса се държи тест, минаването на който е основание за издаване на Сертификат.
    • Бонус: При записване на следващ курс в образователен център „Progress” курсиста ползва 10% отстъпка.

    Записване по банков път:

    Номер на банкова сметка:
    IBAN:BG49CECB979010E2257300
    BIC:CECBBGSF
    Основание за плащане: компютърно обучение по  ”Практика в Графичния дизайн”

    След, като извършите превода е нужно да ни уведомите на email:[email protected] Може да оставите данните на фирмата си в случай, че по-късно бихте искали да ви се издаде фактура.

  • Преподаватели

    Емил Кожухаров 

    Емил Кожухаров е специалист в графичния дизайн. Работи 20 години за клиенти като Nestle, Kraft foods, Домейн Бойар, Oracle, Sony, Eurobet, Софарма, Labor Records и др. Обработва фотографски изображения за изложби и рекламни продукти. Големият му опит като графичен дизайнер го прави ценен преподавател както в теорията, така и в практичното приложение на продуктите на Adobe и Coreldraw.

    Програми за обучение: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe Indesign, Coreldraw

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

ВИЖ ПОВЕЧЕ