Go to Top

Курсове по MS Word и MS Excel

MS Word и MS Excel  

Следващите начални дати са:

MS Word и MS Excel ниво “начинаещи”:

02-ри август 2020г. (съботно-неделна форма на обучение от 08:15 до 10:15 часа, което са 3 учебни часа с включена почивка ). Занятията, ще се провеждат всяка събота и неделя. Край на курса: 05-ти септември 2020 г.

02-ри август 2020г. (съботно-неделна форма на обучение от 14:00-16:00 часа, което са 3 учебни часа с включена почивка ). Занятията, ще се провеждат всяка събота и неделя. Край на курса: 05-ти септември 2020 г.

Допълнителни условия:

  • Записването се извършва предварително на място в образователния център или по банков път. При заплащане по банков път, моля погледнете номера на сметката по-долу.
  • За всеки курсист е осигурен компютърПозволено е на тези курсисти, които желаят да се обучават на свой компютър да го носят в учебния център. За нуждите на курса залата е оборудвана с мултимедиен проектор.
  • Предоставят се учебни материали на всеки курсист в първия ден от обучението  (безплатно).
  • Курсистите носят със себе си задължително – тетрадка и химикал. Желателно e курсистите да бъдат в учебния център поне 10 минути преди започване на занятието.
  • В края на курса се държи тест, минаването на който е основание за издаване на Сертификат.
  • Бонус: При записване на 2-ри модул ( курс ) в образователен център „Progress” курсиста ползва 10% отстъпка.

Записване по банков път:

Номер на банкова сметка:
IBAN:BG49CECB979010E2257300
BIC:CECBBGSF
Основание за плащане: компютърно обучение по  “MS Word и MS Excel”

След, като извършите превода е нужно да ни уведомите на email:[email protected] Може да оставите данните на фирмата си в случай, че по-късно бихте искали да ви се издаде фактура.

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

ВИЖ ПОВЕЧЕ