Go to Top

Курсове по MS Excel

MS Excel  

Продължителност на обучението  – 15 учебни часа ( 2,5 седмици ).

Допълнителна информация относно курса по MS Excel ниво начинаещи – тук.

Допълнителна информация относно курса по MS Excel ниво напреднали– тук.

Всеки месец стартират  нови групи.

Следващите начални дати:

17-ти ноември 2018. ниво „напреднали“ ( съботно-неделна форма на обучение от 10:30 до 13:30 часа, което са 4 учебни часа с включена почивка между часовете). Занятията, ще се провеждат всяка събота и неделя. Край на курса:  25-ти ноември 2018г.

28-ми ноември 2018. ниво „напреднали“ ( вечерна форма на обучение от 18:30 до 20:30 часа, което са 3 учебни часа с включена почивка между часовете). Занятията, ще се провеждат всеки понеделник и сряда. Край на курса:  12-ти декември 2018г.

01-ви декември 2018. ниво „начинаещи“ ( съботно-неделна форма на обучение от 10:30 до 13:30 часа, което са 4 учебни часа с включена почивка между часовете). Занятията, ще се провеждат всяка събота и неделя. Край на курса:  09-ти декември 2018г.

Допълнителни условия:

  • Записването се извършва предварително на място в образователния център или по банков път. При заплащане по банков път, моля погледнете банковата сметка по-долу.
  • За всеки курсист е осигурен компютърПозволено е на тези курсисти, които желаят да се обучават на свой компютър да го носят в учебния център. За нуждите на курса залата е оборудвана с мултимедиен проектор.
  • Предоставят се учебни материали на всеки курсист повреме на обучението  (безплатно).
  • Курсистите носят със себе си задължително – тетрадка и химикал. Желателно e курсистите да бъдат в учебния център поне 10 минути преди започване на занятието.
  • В края на курса се държи тест, минаването на който е основание за издаване на Сертификат.
  • Бонус: При записване на следващ курс  в образователен център „Progress” курсиста ползва 10% отстъпка.

Записване по банков път:

Номер на банкова сметка:
IBAN:BG49CECB979010E2257300
BIC:CECBBGSF
Основание за плащане: компютърно обучение по  “MS Excel”

След, като извършите превода е нужно да ни уведомите на email:[email protected], като изпратите там сканирано платежното нареждане. Може да оставите данните на фирмата си в случай, че бихте искали да ви се издаде фактура.