Go to Top

Курс по „MySQL“

Курс по „MySQL“

Продължителност на обучението – 48 учебни часа ( 1,5 месеца).

Допълнителна информация относно курса по  MySQL  – тук.

Следващите начални дати са:

09-ти декември 2018г. (съботно-неделна форма на обучение от 14:00 до 17:00 часа, което са 4 учебни часа с включена 20 минутна почивка ). Занятията, ще се провеждат всяка събота и неделя. Край на курса: 02-ри февруари 2019г.

08-ми януари 2019г. (вечерна форма на обучение от 19:00 до 22:00 часа, което са 4 учебни часа с включена 20 минутна почивка ). Занятията, ще се провеждат всеки вторник и четвъртък. Край на курса: 14-ти февруари 2019г.

 Допълнителни условия:

  • Записването се извършва предварително на място в образователния център или по банков път. При заплащане по банков път, моля погледнете банковата сметка по-долу.
  • Сумата на курса, може да се заплати разсрочено на две равни вноски по 200 лева. Първата вноска при записване, а втората при достигане на половината от часовете предвидени за обучението.
  • Тези, които нямат възможност да ползват собствен лаптоп, трябва да заявят за това по email или телефон, за да им бъде осигурен служебен лаптоп/настолен компютър от центъра.
  • За нуждите на курса залата е оборудвана с мултимедиен проектор.
  • Предоставят се учебни материали на всеки курсист повреме на обучението  (безплатно).
  • Курсистите носят със себе си задължително – тетрадка и химикал. Желателно e курсистите да бъдат в учебния център поне 10 минути преди започване на занятието.
  • В края на курса се държи тест, минаването на който е основание за издаване на Сертификат.
  • Бонус: При записване следващ курс в образователен център „Progress” курсиста ползва 10% отстъпка

Записване по банков път:

Номер на банкова сметка:
IBAN:BG49CECB979010E2257300
BIC:CECBBGSF
Основание за плащане: компютърно обучение по  ”Курс по MySQL”

След, като извършите превода е нужно да ни уведомите на email:[email protected] Може да оставите данните на фирмата си в случай, че бихте искали да ви се издаде фактура.

Моля, ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. За контакти, натиснете – тук.