Go to Top

Курс по Програмиране с Java – Beginners & Advanced

Комбиниран курс за цялостно обучение

Кратко представяне на езика за програмиране – Java:

Java е обектно ориентиран език за програмиране . На Java се разработва изключително разнообразен софтуер: офис приложения, уеб приложения, настолни приложения, приложения за мобилни телефони, игри и много други. Java е един от най-популярните езици за програмиране. На него пишат милиони разработчици по цял свят. Най-големите световни софтуерни корпорации като IBM, Oracle, Google и SAP базират своите решения на Java платформата и използват Java като основен език за разработка на своите продукти.

Програмиране с Java – Begginers & Advanced

Цел на курса: 

Задълбочено запознаване на курсистите с основите на програмирането  и възможностите, които дава програмирането с Java, както и нужните технологии за разработка на професионални Java приложения. Предаване на достатъчно познания за придобиване на нужната стабилна база за всеки един бъдещ програмист. По време на курса, курсистите ще изпълняват множество задачи както групово, така и самостоятелно. Новите способности ще спомогнат изключително за по-лесната реализация на курсистите в IT сектора. След завършване, курсиста ще е придобил повечето знания нужни за позиции като Junior Java програмист или стажант. 

За кого е предназначен курсът: 

Курсът е предназначен както за абсолютно начинаещи в програмирането, така и за тези, които имат начални познания и желаят да ги доразвият към едно професионално ниво. 

Какво е необходимо за участие в курса по програмиране с Java – Begginers & Advanced: 

Необходимо е курсистите, желаещи да вземат участие в курса, да се запишат до 3 дни преди началната дата на обучението като направят това на място в административния офис на компютърно образователния център „Progress”( пл. Славейков №11), заплащайки минимум първа вноска за обучението. Възможно е и заплащане по банков път. 

Ползване на личен или служебен лаптоп: 

Тези, които нямат възможност да ползват собствен лаптоп, трябва да заявят за това по email или телефон, за да им бъде осигурен служебен лаптоп/настолен компютър от центъра. 

Мащаб на групата: 

С цел по-ефективно обучение, групите  са ограничени от 4  до 8 курсиста. 

Издаване на Сертификат: 

Степента на  справяне с практичните задачи по време на обучението, домашните работи, както и финалния тест са основание за издаване на Сертификат. Разбирането на поставените задачи и справянето на курсистите с тях е от изключително значение за по-добрата им реализация след обучението. 


Записване за курс по Програмиране с Java – Beginners & Advanced

Цена: 1260 лв.

Продължителност на обучението  – 220 учебни часа ( 6,5 месеца ). 

Цена и заплащане на курса – 1260лв.  

Има възможност за разсрочено заплащане на курса на три вноски. Първата се внася при записването(460 лв.), а втората и третата след първия и втория месец от обучението(по 400 лв.). 

Следващите начални дати са: 

21-ви януари 2019г. (вечерна форма на обучение от 19:00 до 22:00 часа, което са 4 учебни часа с 20 минути почивка). Занятията, ще се провеждат всеки понеделник и сряда. Край на курса: 31-ви юли 2019г. 

23-ти февруари 2019г. (съботно-неделна  форма на обучение от 10:30 до 13:30 часа, което са 4 учебни часа с 20 минути почивка). Часовете ще се провеждат всяка събота и неделя. Край на курса: 01-ви септември 2019г. 

Допълнителни условия: 

  •  Записването се извършва на място в образователния център или по банков път. 
  •  Сумата на курса, може да се заплати разсрочено на три  вноски. Първата се внася при записването(460 лв.), а втората и третата след първия и втория месец от обучението(по 400 лв.). 
  • Тези, които нямат възможност да ползват собствен лаптоп, трябва да заявят за това по email или телефон, за да им бъде осигурен служебен лаптоп/настолен компютър от центъра. 
  •  За нуждите на курса залата е оборудвана с мултимедиен проектор. 
  • Предоставят се учебни материали на всеки курсист в първия ден от обучението  (безплатно). 

Записване по банков път: 

Номер на банкова сметка:
IBAN:BG49CECB979010E2257300
BIC:CECBBGSF
Основание за плащане: компютърно обучение по  “Програмиране с Java (Beginners & Advanced)” 

След като извършите превода е нужно да ни уведомите на email: [email protected]. Може да оставите данните на фирмата си в случай, че по-късно бихте искали да ви се издаде фактура. 

Моля, ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. За контакти, натиснете – тук.